söndag 16 januari 2011

Hej i vinterhalkan!

Det är vår bästa Arazu i klass 7c som ordnat det suveräna bildcollaget ovan. Kreativ och driftig tjej!

3 kommentarer:

  1. Snygg blogg bästa klassen! // Linda

    SvaraRadera
  2. Hej fröknarna!

    Är det flera lärare och klasser som bloggar på Vialund? Om inte, hoppas Ni kan få med er fler i detta sätt att kommunicera!
    Jag diskuterade idag i ett sammanhang hur nödvändigt det är, och kommer att bli, att vi använder oss av IT som ett sätt att underlätta både lärande och planering för såväl elever som lärare. Jag tror det blir så mycket roligare när vi kan "förmera" vår gemensamma dialog på det här sättet!
    Jag är inte på något sätt IT-van, men jag tror det här redskapet i skolan bara är i sin absoluta inledningsfas!

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Tack bästa Linda! Vi ser fram emot att få träffa dig igen nästa fredag! ALLTID lika inspirerande att höra dina bokprat!!!

    Kolla gärna in Vialundskolans hemsida Mait! Lärarna ute på bilden hos oss, Bella och Tina, har en pågående dialog samt utlagda planeringar/mål mm på sin bildblogg. De är riktiga ess på detta med IT anser vi! 7c är vad vi vet enda klassen som har en blogg men vi hoppas precis som du på att fler börjar använda detta redskap snart. Visst är det viktigt att vi utbyter idéer och sprider goda exempel. Bloggar är inget nytt i världen utanför skolan, utan tvärtom, så det är på tiden att vi pedagoger också är där som våra elever redan är. Alla medel är tillåtna för att få en god och positiv kunskapsutveckling!

    Kanonkul att du följer oss!

    Maria och Erica

    SvaraRadera